INFORMAŢII CARE CONTEAZĂ!
Ediţia print a PresaGalaţi.ro apare pe 28 septembrie 2012, precedat fiind de ediţia online www.presagalati.ro (apărută pe 1 aprilie 2012).

PresaGalaţi.ro este un cotidian online gălăţean, cu și despre Galaţi. Cu știri din toate domeniile de interes, scrise cu responsabilitate și profesionalism.

Născut ca un proiect personal, dar crescut alături de o echipă întreagă, PresaGalaţi.ro a împlinit deja doi ani de existenţă. Doi ani în care numărul de vizitatori ai site-ului nostru, dar și numărul de cititori ai ediţiei tipărite din fiecare vineri a crescut constant, ceea ce ne dă încredere că știrea pe care o livrăm fie zi, fie noapte, analizele economice pe care le-am prezentat în ediţiile print sau interviurile de pe ultima pagina Profil.ro, galeriile foto din pagina de Blitz.ro, poveștile de viaţă căutate în comunitatea noastră, anchetele sociale sau aspectele politice relevante surprinse au fost de calitate, au adus acea plus-valoare informaţiei rapide pe care ne-o luăm zi de zi din diverse surse.

Din 2012 pe piaţa gălăţeană, vă așteptăm zilnic pe www.presagalati.ro pentru a vă lua porţia de INFORMAŢII CARE CONTEAZĂ!

PresaGalaţi.ro

Lansare editie print 28.09.2012 – PresaGalati.ro – 2012

Aniversare 1 AN PresaGalaţi.ro  – 2013

Aniversare 2 ANI PresaGalaţi.ro – 2014

3 ANI de activitate PresaGalaţi.ro online 2015

4 ANI de PresaGalati.ro – 2016

Aniversare 5 ANI – PresaGalaţi.ro – 2017